Comunicat de presa: biciclete, rasteluri si explorare urbana la liceul Stefan Odobleja

In cadrul proiectului de educatie si interventii urbane ‘’Ia-ti orasul inapoi’’ derulat de Asociatia Komunitas, Clubul de educatie urbana al liceului Stefan Odobleja, realizeaza in prezent un film documentar despre explorare urbana, spatiile explorate fiind: gradina Capitol, moara lui Assan, parcul Bazilescu, fortul militar de la inceputul Autostrazii Soarelui.

Totodata, manifestandu-si  interesul fata de utilizarea si promovarea bicicletei pe parcursul atelierelor, liceenii au realizat impreuna cu prietenii de la Kitebike doua trasee alternative de biciclete (evitand bulevardele cu ajutorul stradutelor mai linistite): intre gradina Capitol si moara lui Assan si intre liceul Stefan Odobleja si strada Arthur Verona. Acestea sunt disponibile pe www.kitebike.ro facand urmatoarele click-uri :

Descopera -> Universitate -> Liceul Odobleja – Arthur Verona
Descopera-> Universitate -> Gradina Capitol – Moara lui Assan

Daca avem biciclete si trasee pentru ele, mai lipseau parcarile pentru doua roti, o problema  semnalata de elevi pe parcursul intalnirilor.

Astfel, cu sprijinul magazinelor Bikexpert, vineri 26 mai, in curtea liceului Stefan Odobleja va fi amplasat un rastel primit din partea magazinului, si astfel liceenii vor putea veni pe doua roti la scoala, pornind in plimbare dupa ore spre Arthur Verona, gradina Capitol sau moara lui Assan.

In curind, va urma si o plimbare in grup pentru inaugurarea celor doua rute, detaliile vor veni pe www.educatieurbana.wordpress.com si pagina de facebook a Asociatiei Komunitas.

Multumim www.bikexpert.ro si  www.kitebike.ro

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Licee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s